Miss World Kuchařová: Co hledala v rozkroku svého milence?

23.09.2008 11:44

 

Taťána Kuchařová se svým přítelem Milanem Richterem.

Taťána Kuchařová se svým přítelem Milanem Richterem.

Copak to tam máš? Dominika Mesarošová a Filip Trojovský. Janek Bartoška s novou přítelkyní. Petr Vlasák s přítelkyní Gábinou. Zpěvačka Victoria

Klikněte na fotografii pro její zvětšení

 

Další fotky

 

 

Hvězdný páreček Taťána Kuchařová (20) a radní Milan Richter (32) nemohl chybět na 10. narozeninách klubu Mecca. K překvapení všech seděli v nejtemnějším koutku VIP salonku, popíjeli šampaňské a oči měli jen pro sebe.

Reklama:

„Do Meccy chodíme velmi často, je to náš oblíbený pražský klub. Dá se tu skvěle pobavit, ale i najít v soukromí," tvrdí Táňa s Milanem, které jsme přistihli na velkolepé party v klubu Mecca. Zamilovaná dvojice ale moc bujaře neslavila, naopak osamoceně posedávala na sedačce ve VIP zóně a popíjela šampaňské.

Pozornost Kuchařové na chvíli upoutalo cosi v Richterově rozkroku. Oba to se zájmem pár minut zkoumali, ale nic objevného nezjistili, tak se dál věnovali svým skleničkám.

Mladý rebel Jan Bartoška se všem chlubil svou novou půvabnou přítelkyní. „Mám nejkrásnější holku na světě," pokřikoval Janek. Bývalý pornoherec Filip Trojovský se po několika lahvích šumivého vína tulil jak k ženám, tak k mužům. Nic nového pod sluncem...

Skoro dva metry vysoké kytice, které dostal majitel Meccy od kavárníka Richarda Hrádka, zaujaly silikonovou blondýnku Dominiku Mesarošovou. „Ty by se mi hodily domů," pronesla Domika, ale vzápětí se smíchem dodala: „Raději se u nich nebudu zdržovat, co kdyby zmizely!"

Zpěvačka Victoria zřejmě pomýšlí na větší vnady, protože si na svůj ne moc vyvinutý hrudník neustále přikládala nafouknuté balonky a předváděla lascivní gesta. (mr)
 
Zpět